Handwerk en ook nog origineel.

Toen ik deze mutsen┬ázag was ik helemaal blij van deze super mooie mutsen. Zeker ‘ Little lamb’ en Strawberry shortcake’ zou ik me zo bij mijn dochters kunnen voorstellen. Ik krijg denk ik wel ruzie over de roze muts, want beide dames zijn helemaal gek van roze. Ik heb de hoop dat dit toch weer over zal gaan. Hun kast ligt nu toch behoorlijk vol met roze kleding, want het staat ze ook erg leuk. Misschien komt het omdat ik vroeger geen roze mocht, want dat stond niet mooi bij mijn rode haren. Ik was ook zo’n meisje die roze mooi vond en nu kan ik het dus niet over mijn hart krijgen om helemaal niets roze te doen.
Die leeuw zou perfect zijn voor mijn neefje van 3. Hij is helemaal gek op dieren en is zeker 10 per dag een tijger, leeuw of ander groot gevaarlijk dier. Nu weet ik tenminste welk dier hij is als hij die muts op heeft.

Website: