Matryoshkas voor bij het koken

Ik vind koken erg leuk al hoewel ik er niet altijd de tijd voor neem. Maar mochten er vrienden op bezoek komen dan vind ik het erg leuk om wat nieuwe gerechten te gaan proberen. Normaal gesproken probeer je het eerst uit voordat je gasten komen zodat je weet wat er op tafel komt of wat er fout kan gaan, maar nee dat kost weer net iets teveel moeite.
Nu zag ik laatst van die leuke maatbekers in de vorm van eenĀ Matryoshkas. Niet dat ik ze echt nodig heb, maar leuk zijn ze in ieder geval wel. Zeker voor die mensen die echt regelmatig koken en te maken krijgen met de maatvoering cups.
(dit komt vaak voor in engelse kookboeken) Ik zou ze gewoon ergens mooi neerzetten en om de zoveel tijd van de plank halen om eens in de vaatwasser het stof eraf te laten wassen.
website: