Een gehaakte poef

Afgelopen zondag heb ik samen met mijn zus en vriendin de workshop zpagetti haken gevolgd bij ECHTSTUDIO. In bijna drie uur tijd krijg je uitleg over hoe je moet haken en kun je zelfs een complete tas maken. Wij gingen voor het grotere werk, deze leuke poef. Dat is dus niet direct af, maar als je het eenmaal onder de knie hebt dan dan gaat het snel. Als mijn exemplaar klaar is zal ik een foto toevoegen zodat jullie het resultaat kunnen zien.

ZPAGETTI van HOOKED:
Hoooked zpagetti is een unieke draadstof om makkelijk en snel mee te haken op XXL-formaat. Dit is mogelijk omdat zpagetti van stevige stretchmaterialen is gemaakt. De doorsnede van zpagetti draadstof ligt tussen de 0,8 en 1,2 cm, zodat je supergrote haaknaalden nodig hebt. Hiermee maak je in een handomdraai een hip tasje, mooi loungekussen of stoere poef. Hoooked zpagetti is gemaakt van een kwalitatief hoogwaardig en duurzaam restmateriaal uit de mode- en textielindustrie. De collectie is gebaseerd op het actuele modebeeld en wisselt continu. Zpagetti draadstof bevat meestal 95% katoen en voor het overige deel elasthaan en/of lycra. Zpagetti is goed wasbaar op lage temperaturen en behoudt zijn vorm het beste door je artikel op de hand of in een kussensloop in de wasmachine te wassen.

website: