Dicht bij je hart

Bij de geboorte van mijn kinderen heb ik hun naam in mijn ring laten graveren. Nu ze groter worden zie ik steeds meer van hun eigen persoon ontstaan. Het is een prachtig gezicht. Dan wil ik eigenlijk de tijd stil zetten en het filmpje elke keer opnieuw afspelen. Helaas kan dit niet.
Om toch die momenten terug te kunnen halen maken we natuurlijk foto’s, schrijven hun uitspraken op en leggen mooie momenten vast op de film. Helaas zijn dat dingen die je niet altijd bij je hebt om eventjes een gestolen moment van te genieten.

Maar nu heb ik een mooie manier gevonden. Laat je mooiste herinnering vastleggen in een hanger. Een erg mooie en moderne versie zijn de hangers van Sil&Sis.Je krijgt een mooie hanger met daarin een silhouetten van je dierbare, een haarlok of een tekening van je kind op kleinkind. Zo heb je toch dat moment gevangen en kun je het altijd bij je dragen.

Website: