Nieuwe inspiratie bij Meet the Blogger Amsterdam

Al geruime tijd ligt het stil op mijn blog. Ik kon afgelopen jaar maar moeilijk de tijd en energie vinden om te bloggen over mijn passie. Dit komt doordat we een jaar geleden te horen hebben gekregen dat onze jongste dochter kanker heeft. Ons meisje van toen nog net geen drie jaar was ernstig ziek en dan staat je wereld helemaal stil.

Op dit moment gaat het goed met haar. We zijn een traject van 2 jaar behandelen in gegaan en zijn nu iets over de helft. Ze reageert goed op de behandeling en momenteel zitten we in een onderhoudstraject. Doordat het met de behandeling goed gaat merk ik dat ik weer ruimte in mijn hoofd krijg voor andere leuke en inspirerende dingen.

Afgelopen zaterdag ben ik dan ook naar de 2e editie van Meet the Blogger geweest. Een uniek internationaal event voor home-, design- and lifestyle bloggers. Ik vond het spannend, want ik had al ruim een jaar geen blog geschreven op home of design gebied. Het vond plaats in het Conservatorium Hotel te Amsterdam. Alleen al deze lokatie is prachtig. Een oud pand dat van binnen een laat zien dat je een prachtig combinatie krijgt als je strak en modern combineert met oude details.

Het programma bestond o.a. uit inspirerende lezingen van Frida Ramstedt van het Zweedse blog Trendenser, Pippa Jameson en Yvonne van Yvestown Yvonne liet ons ‘live on stage’ zien hoe zij een product van Brabantia styled en fotografeert in haar eigen herkenbare stijl. Het fraai vormgegeven Bloesemblog werd winnaar van de VTwonen blogaward 2012 en de Runner up is de blog April and May. Aan het eind kregen we nog een zeer goed gevulde tas mee met daarin mooie producten van de sponsors. Voor meer foto’s & uitgebreidere verslagen over het event verwijs ik graag naar Meet the Blogger

Video gemaakt door Red Pepper Gang
sponsors: