Kunstenaars in de dop (photobook)

Ik ben net als iedere ouder trots met de mooie creaties waar mijn kinderen iedere dag mee thuis komen. Momenteel bewaar ik ze in mappen, maar eigenlijk vindt ik het jammer dat we ze daarna niet echt meer bekijkt. Een jaar geleden ben ik begonnen om van alles een foto te maken en op een blog te plaatsen. Ik vindt het alleen jammer dat op deze manier de tekeningen wel door andere bekeken kunnen worden, maar mijn meiden zijn nog te jong om ze op internet te gaan bekijken.
Deze week kwam ik via Pintrest op de fantastische blog Paisleepress. Haar blogpost Mini Masterpieces‘ is de oplossing. Echt een super idee. Ze heeft een prachtige idee pagina’s ontwikkeld voor Shutterfly waar je al die tekeningen en knutselwerkjes in een foto album kunt verzamelen. Ik ben er in ieder geval helemaal weg van. 

website: