I ❤ red food

Ik hou van lekker eten en helemaal als het er mooi uit ziet. Op Pintrest kom je echt de mooiste foto’s tegen. Hier een aantal van mijn favoriete foto’s. Als ik er naar kijk krijg gelijk zin om op de markt ingrediënten te kopen en daarna gezellig in de keuken een heerlijk diner maken.

I love good food and especially when it’s looking good. On Pintrest you find the most beautiful pictures.
Here you see a selection of my favourite food picture’s. When I look at them I want to go to the market get some nice ingredients and cook a delicious dinner.

Tabbouleh Recept (4-6 personen)
3 eetlepel. Bulgur, 1 rijpe vleestomaat, fijn gehakt, bosje fijn gehakte platte peterselie, hand vol fijn gehakte mint, 80 ml vers limoensap, 5 eetlepels extra-virgin olijfolie, ¼ theelepel. Piment, ¼ theelepel. Kaneel, 4 lente-uitjes fijngesneden. Alles op smaak brengen met vers gemalen peper en zeezout

Tabbouleh Recipe (serves 4-6) 
3 tbsp. fine bulgur 1 lb. ripe tomatoes, cored and minced 3 ½ cups minced flat-leaf parsley 1 ¼ cups minced mint leaves ⅓ cup fresh lemon juice 5 tbsp. extra-virgin olive oil ¼ tsp. ground allspice ¼ tsp. ground cinnamon 4 scallions, thinly sliced crosswise Kosher salt & freshly ground black pepper, to taste

1) Watermelon met grilled cheese and nutcrumble
2) Tabbouleh
3) Dried red pepper
4) Freshly fig
5) Crème brûlée with caramelized blood orange