Fort Festijn Haarlem

Een tijd geleden hoorde ik via Femke en Eddy van Hééérlijk over Fort Festijn. Dat klonk erg leuk in de oren dus toen de datum en lokatie voor dit jaar bekent was pakte ik gelijk mijn telefoon om het in mijn agenda te zetten. Dat wilde ik niet missen

Vandaag was het dan zover. De 2e editie werd dit keer niet in Fort van Penningsveer gehouden maar bij Seinwezen. Een unieke locatie langs het spoor.

Nadat ik eerst met koude tenen en vingers langs de zijlijn bij het hockeyveld gestaan had was het tijd om even op te warmen bij ons stamcafé MARCUS. Daarna nog even snel met mijn jongste dochter naar de kapper en toen naar huis. Helaas hadden de meiden na de sportieve ochtend toch niet zoveel zin om met mama mee naar Haarlemte gaan, dus bleven zij en papa lekker thuis.

Deelnemers zijn Accessorize your home, April & May, Kremper wijnkopers, Coeur blonde, One day shop, Hééérlijk, Dream key design, Liesbeth Klaase, worldly treasury, Marcus, Icoon eat and meat, Bien deco, Street food, Lekker fris met Jotte, Stella Maye, Bijzonder plekje, Suiker en bloem

En naast allerlei leuke web shops kon je ook nog geheel in stijl heerlijk eten en drinken. Voor de liefhebbers waren er ook nog workshops en ook aan de kinderen was gedacht. Zij konden prachtig geschminkt worden. Voor mij was het in ieder geval een super geslaagde middag.

Foto: Lifedsign