Elke dag een feest

Ik ben dol op tijdschriften en boeken die over interieur en styling gaan. Helemaal als het gecombineerd wordt met lekkere recepten. Een tijdje geleden vond ik bij IKEA dit prachtige boek. Alleen al de titel “Elke dag een feest” brengt een glimlach op je gezicht.

het perfect gekookt eitje

We hebben allemaal te maken met dezelfde dagen in de week. Maandag is voor bijna iedereen de eerste dag van de week en best een lastige dag. We hebben net een heerlijk weekeinde achter de rug en moeten weer eventjes in het werk ritme komen. De dinsdag, woensdag en de donderdag zijn vaak gewone door de weekse dagen, maar de vrijdag is toch een beetje speciaal. Dat is de dag dat het weekeinde toch echt bijna begint.

In ons huis ziet het voor de vrouwen zo eruit maar de Mr. heeft een onregelmatig rooster. Soms is zijn weekeinde op maandag en dinsdag en de andere keer misschien op zaterdag en zondag. Dit zorgt ervoor dat je flexibel om moet gaan met het plannen van leuke dingen. Niet alles moet wachten tot het weekeinde, maar soms kun je best een feestje hebben op de maandag. Dit boekje neemt je mee door de week en laat je zien dat iedere gewone dag ook een feest kan worden. Het hoeft niet groots, maar het kan ook in kleine dingen zitten. Van een kopje thee met je vriendin, een picknick of een lentelunch met de kinderen tot een prachtig trouwfeest in de tuin. Maak dus van iedere gewone door de weekse dag een feest Dek de tafel feestelijk en gebruik elke dag je mooiste servies wat dat is veel leuker dan mooi servies dat maar één keer per jaar gebruikt wordt. mondaypicknick met heerlijke taarttuesday

blank hout en heerlijke koekjes IMG_5906IMG_5890happy birthday