Instagram hightea bij Hééérlijk

Zondag ben ik naar mijn eerste Instagram high tea geweest georganiseerd door Hééérlijk in Fort Penningsveer. Dit fort is in 1903 gebouwd als onderdeel van de verdedigingslinie rondom Amsterdam en ligt tegen Haarlem aan. Femke en Eddy van Hééérlijk zijn hier neergestreken en ontvangen ons in hun heerlijk ingerichte ‘ bunker’. De tafel is gezellig gedekt met vintage servies en verse bloemen en er komen je al heerlijke geuren tegemoet als je binnen komt. Echt een super leuke locatie!

Instagram hightea HééérlijkWe zitten met twaalf Instagram verslaafde om de tafel en dit is een van de weinige plekken waar er niet raar gekeken wordt als je eerst een foto maakt van wat je ziet voordat je gaat proeven van al dat lekkers. Al snel worden er ervaringen uitgewisseld en is iedereen druk in gesprek. Ben je nieuwsgierig geworden? Dit zijn de andere Instagrammers @tenslotte, @creavera, @elle6el, @marijepasman, @claudiavdbroek, @suus_vd_lee, @anne_inspirestyling, @sasvanweert, @joriekearntz, @wa_ver, @margo_slingerland 

Aan het eind kregen we ook nog een leuke goodie bag met naar huis van @zilverblauw  @martinevia  @101woonideeen  @bijzonderplekje @dawanda_nl @vtwonen @sanomamedia @boshuisnijhildenberg @ariadneathome @kremerwijnkopers 

Bedankt Eddy en Femke voor deze Hééérlijk(e) middag!