Urbans and Indians

Vandaag ontdekte ik ten super koele webshop urbans and indians. Dit is echt een aanrader als je van avontuur houdt, het strand, box of lekker camperen in de vrije natuur. Ze hebben echt super mooie en praktische spullen door iedere buiten aktiviteit. 

site102_2_20120928213215_herfst_picknickMariëlle en Linda zijn de stuwende kracht achter urbans and indians. Beide genie ten enorm van het buiten leven- of het nu op het strand is, het box of slapen onder een heldere hemel.  Voor dit soort uitstapjes heb je spullen nodig en het is helemaal fijn als het er ook nog mooi uit ziet. Ze selecteren hun eigen producten en hebben zelfs een aanga producten zelf ontworpen. Neem ook eens een kijkje in hun webshop.

urban and indian

Wil je meer weten van ubans and indians? Op urbansandindians.com hebben ze ooh nog een blog met leuke tips, recepten en andere dingen die handig zijn.