Bijzonderplekje boek

bijzonderplekje

Nu de lente toch echt eraan komt krijg ik steeds meer zin om erop uit te gaan. ’s Avonds zit ik op de bank en struin het internet af naar leuke en inspirerende plekjes om naar toe te gaan of dingen om te gaan doen. Ik kijk dan ook graag op de website Bijzonderplekje van Marleen Brekelmans. Zij verzameld de leukste plekjes om naar toe te gaan voor een dagje uit, een overnachting of misschien zelfs een korte vakantie. Al de locaties hebben hun eigen persoonlijke karakter en sfeer en soms kun je er ook nog eens heerlijk eten. Deze maand is haar eerste boek uitgekomen met daarin heleboel mooie plekjes, maar ook locale mensen aan het woord met hun persoonlijke favoriete plekjes zoals bijvoorbeeld Rotterdam, Nijmegen of Haarlem.

bijzonder-plekje-boek-aan-zee

bijzondeplekje-boek-hildenberg bijzonder-plekje-boek-boshuis

Dit boek is echt een must have voor iedereen die inspiratie zoekt voor de leukste plekjes om naar toe te gaan met familie en vrienden. Je kunt het boek bestellen via de webshop van Bijzonderplekje.