Woonideeën uit het dagelijkse leven

Afgelopen kerst lag er voor mij een super mooi boek onder de kerstboom. Dit boek heb ik gekregen van Holly Becker de oprichtster en schrijfster van de blog Decor8Het book Wohnideen aus den wahren leben laat een aantal inspirerende interieurbloggers uit Europa aan het woord. Ze laten je zien wat je met de verschillende ruimtes in je huis kunt doen met prachtige foto’s. Echt een boek dat een plekje verdient op de koffietafel en waar je in kunt kijken voor inspiratie. Mocht je het ook willen hebben dan kun je het kopen bij Amazon.

2014-02-25 16.26.42wohnideen-aus-dem-wahren-leben-Decor8 wohnideen-aus-dem-wahren-leben wohnideen-aus-dem-wahren-leben-Decor8

wohnideen-aus-dem-wahren-leben-Avenue-Lifestyle

wohnideen-aus-dem-wahren-leben-line-klein

wohnideen-aus-dem-wahren-leben-Yvestown

wohnideen-aus-dem-wahren-leben-happyinteriorblog

wohnideen-aus-dem-wahren-leben-cover Image: 1-2 Lifedsign I 3 Stylizimo I 4  Decor8 I 5  Avenue lifestyle I 6 Line Klein I 7 Yves Town I 8 Happy Interior I