Klein geluk voor in huis

Als ik ’s avonds op de bank zit  met mijn ipad op schoot vindt ik het heerlijk om bij mijn favoriete webshops te kijken of er nog leuke producten zijn voor in huis. Het kijken is natuurlijk wel gevaarlijk want ik zie elke keer weer nieuwe dingen die ik op mijn wensenlijstje zet.  De laatste tijd ga ik graag kijken bij Accesorize your home. De webshop biedt heerlijke woonaccesoires aan en bijvoorbeeld ook leuke poster voor aan de muur. Alles met de Scandinavische twist waar ik zo van hou. 

Maar Sandra Meier heeft naast haar webshop ook een blog, waar je kunt lezen over wat haar inspireert. Naast dit alles is ze samen met Eddy en Femke van catering Hééérlijk begonnen met het organiseren van de Bloggerslunch. Hier kun je heerlijk genieten van lekker eten en drinken samen met anderen die ook bloggen.

If you looking for a little happiness for yourself or for a friend. Check out this webshop.