Tuininspiratie in het blauw

beautiful blue flowers

Tijd voor mijn dosis tuininspiratie! Zodra het weer het toe laat wil ik lekker in de tuin kunnen zitten. De kussens op onze loungebank worden tevoorschijn gehaald en met een stapel tuintijdschriften en lekker drankje maak ik me het gemakkelijk.

We hebben een heerlijke tuin op het zuiden met genoeg ruimte voor een ruime lounge hoek met een zonneoverkapping zodat je tijdens de warme dagen ook echt in de schaduw kan zitten. Deze hebben we zelf gemaakt met van die stoere stijger buizen. Vorig jaar heb ik er klimplanten tegenaan geplant en die beginnen nu al aardig te klimmen. Ik kan niet wachten tot straks de blauweregen over de buizen heen kronkelen en het licht filteren.

Doordat het een best een grote tuin is kunnen we het niet in één keer allemaal aanpakken. We hebben de tuinset vervangen en nu wordt het tijd om een plan te maken om de tuin te verjongen. Alles staat er nu zo’n 15 jaar is en het is toch hard nodig om hier en daar aanpassingen te doen. Dus een goed reden om inspiratie op te doen. Zoals je ziet hou ik van  vooral blauw in de tuin gecombineerd met wit en soms wat roze.

Source: meer tuininspiratie op Pinterest