IKEA PS collectie 2014

Ikea PS
wandrek met 11 knoppen

Afgelopen april werd de nieuwe IKEA PS collectie ‘On the move’ gelanceerd. Ook nu is IKEA er weer in geslaagd om samen met de ontwerpers een unieke serie samen te stellen die mooi, uitdagend en natuurlijk ook functioneel is. Zelf ben ik weg van het wandrek van Keiji Ashizawa. Ik weet alleen nog niet waar ik hem nu het liefst zou hebben, in de badkamer of toch liever in de keuken maar in de hal komt hij goed van pas. Waar zouden jullie dit wandrek kunnen gebruiken?

Ikea PS
opbergmodule

En over de hal gesproken, daar kan ik deze prachtige IKEA PS opbergmodule ook perfect gebruikt voor al die schoenen die overal staan. Want met twee volwassenen en twee kids hebben we toch behoorlijk veel schoenen die nu allemaal in de hal op de grond staan. Dat kan handiger. Het fijne is dat we gelijk een bankje hebben om op te zitten als we onze schoenen aan wil trekken.

 

 

 

 

Ieder twee jaar komt er een nieuwe IKEA PS collectie uit en elke keer weten ze heel goed op de nieuwe trends in te spelen. Zoals bijvoorbeeld de pasteltinten die je nu in de collectie terug ziet komen. Ik ben er erg blij mee en ga dan ook snel mijn hal onder handen nemen.

Ikea PS