kleurinspiratie met Jason Grant

kleurinspiratie kleurinspiratie

Kleurinspiratie uit Australie

Het is een warme dag vandaag en dat doet me elke keer weer verlangen naar zon, zee en vakantie. Op Pinterest kwam ik deze prachtige foto’s tegen van de Australische stylist Jason Grant. Echt een heerlijke portie kleurinspiratie.  Jason Grant heeft een heerlijk vrolijke stijl van inrichten. Je krijgt er direct een vakantie gevoel van. Een koel briesje, de geur van de zee en zand tussen je tenen. En dat allemaal gewoon in je eigen huis. Mooie materialen, witte muren worden gecombineerd met warm hout en frisse heldere kleuren. 

Zo’n vakantiehuisje zou ik ook wel willen hebben. Zoek je inspiratie? Zijn 2e boek Away At Home wordt in Europa dit najaar verwacht , de prachtige foto’s zijn gemaakt door fotograaf Lauren Bamford.