De mooiste kledingrekken

kledingrek

Je ziet ze steeds vaker in het interieur terug komen. Het kledingrek. Niet van die goedkope kledingrekken, want je hebt ze tegenwoordig in vele varianten die ook echt in huis gezien mogen worden. Van blank hout, warm koper, knoestige takken of gewoon van stoer touw zoals je hier boven ziet. Kledingrekken die jezelf kan maken of design of vintage modellen. Je hebt het allemaal. Het kledingrek zie dan ook op verschillende plekken in het huis terug. In de hal voor de jassen, maar ook in de keuken, slaapkamer of berging zie je hem terug. Hier zie je de mooiste kledingrekken die ik kon vinden. Wat vindt jij? Zou jij voor een kledingrek kiezen in plaats van een kledingkast?

kledingrekkledingrek kledingrekken-18

En omdat ik maar geen genoeg kreeg van al die mooie versies vindt je hier nog andere mooie varianten die ik op Pinterest tegen kwam die ik jullie niet wil onthouden.