Het vakantie gevoel vasthouden

Afkoelen in zeeOnze vakantie is alweer voorbij maar wat hebben we genoten van het heerlijk zonnig weer in Galicië Spanje. Lekker luieren op het strand en tussendoor natuurlijk even afkoelen in de zee. We deden al snel mee met het Spaanse ritme van lunch rond 14.30 uur en avond eten vanaf 20.00 uur gezellig op het terras een klein hapje en drankje samen met onze vrienden. De kinderen vermaakte zich ondertussen prima ondanks dat ze elkaar niet echt verstonden. Het kwam dan ook regelmatig voor dat ze pas rond 23.00 uur op bed lagen. Gelukkig sliepen ze de volgende dag lekker uit tot 11.00 uur.Terwijl ik dit schijf wisselt het weer in Nederland in een rap tempo van zonnig, regenbui naar donkere wolken. Om met dit weer toch het vakantie gevoel wat langer vast te houden hieronder wat inspiratie om van je tuin een heerlijke vakantieplek te maken. Denk bijvoorbeeld aan een zwemvijver of Dutchtub in de tuin en met zo’n prachtige karakteristieke pizzaoven van Weltevree maak je de heerlijkste pizza’s in eigen tuin.