Delicious feestdiner met mijn Mr.

delicious

Sinds een paar maanden ben ik helemaal weg van het kooktijdschrift Delicious. Ze bieden je heerlijke recepten, leuke adresjes om naar toe te gaan en dat allemaal met van die prachtige food foto’s. Ja, daar kan ik nu echt blij van worden. Samen met vrienden hebben we nu een paar keer hun get together menu gemaakt en dat is zo goed bevallen. Dat gaan we zeker nog vaak doen. Dus toen ik in juli op de website zag dat ze samen met 100 lezers hun 100ste editie wilde vieren met een heus feestavond dacht ik niet lang na en schreef me in.

Vrijdagavond was het dan echt zover. Rond zes uur werden we verwacht bij restaurant Hotel de Goudfazant, het favoriete restaurant van hoofdredacteur Makki Mulder. Zij is voor mij echt een inspirerende vrouw. Ze heeft ook een aantal jaar aan het roer heeft gestaan van de VT-wonen, een van mijn andere favoriete tijdschriften.

Het was nog heerlijk rustig toen we aan kwamen en we konden dan ook direct kennis maken met het redactieteam en enkele delicieus friends Eke, Merijn, Nadia, Ellen en ook de mannen van Mister Kitchen, waar ze mee samenwerken om voor ons elke maand weer een super mooi food tijdschrift te maken. Wat ontzettend leuk om met deze mensen te praten. Je merkt direct de passie, creativiteit en natuurlijk de liefde voor lekker eten.

We hebben echt een super leuke avond gehad samen. Mooie lokatie, leuk gezelschap, lekker eten en drinken en inspirerende gesprekken. We heerlijk gegeten en kregen toen we rond elf uur richting huis gingen ook nog eens een super zware goody bag mee naar huis. Wat een verwennerij. Welke prachtige producten hierin zaten zal ik in een ander blog vertellen. delicious delicious delicious delicious delicious delicious delicious delicious delicious