Je bureau als inspiratieplek

bureau-4Toen ik vanmorgen wakker werd en de zon scheen door de gordijnen naar binnen, bedacht ik dat het een prachtige dag was om het bureau, dat in onze woonkamer staat, eens goed op te ruimen. De afgelopen weken hebben zich steeds meer stapeltjes en spullen op het bureau verzameld. Niet de meest inspirerende plek om aan te werken. Als eerste ga ik aan de slag met alles eens goed uit zoeken, in ordners te doen en natuurlijk meteen even lekker schoonmaken.

Daarna is het tijd om eens goed te kijken welke spullen we nu echt nodig heb, want hoe opgeruimder het bureau hoe prettiger ik kan werken. Ik pluk verse bloemen uit de tuin en zet ze in een vaasje erbij. Een mooie foto van mijn dochters en die hippe koptelefoon van onze jongste staat daar prima bij als eye catcher. Een leuk metalen bakje met kleurpotloden, want ik vind het heerlijk ontspannend werken om ’s avonds onder het genot van een kopje thee een kleurplaat in te kleuren. Als het erg goed gelukt is hang ik het op aan de muur met van die vrolijk gekleurde tapes. Deze maand hebben we in onze omgeving een aantal jarige dus ik heb vanavond mijn stempels gelijk ook weer uit de kast gehaald.

bureau-3 bureau-2Lettertang € 9.95 | houten stempelset € 2,50 | washi-tape € 5,00| draai stempel € 2,50

Ik ben er erg blij mee en hoop dat hij nog lang zo netjes opgeruimd blijft, echter de kans is groot dat vanavond alweer een stapeltje papieren op de hoek van de tafel terecht komt.

bureau-1Vanaf maandag 15 september heeft HEMA ook een blog ter inspiratie. Daar vindt je inspiratie geschreven door gastbloggers en HEMA zelf. Deze blog heb ik afgelopen donderdag voor publicatie ingezonden. Ben echt heel erg benieuwd wat de redactie van HEMA  ervan zal vinden. Is het goed genoeg om geplaatst te worden? Neem snel een kijkje op de blog en vertel me wat jullie ervan vinden.