Kinderkamer inspiratie

Kleine meisjes worden groot en in ons huis betekend het dat roze langzaam plaats maakt voor turkoois of blauw. Een kinderkamer is een weerspiegeling van de fase waarin het kind zit en momenteel heeft onze oudste dochter Famke op één muur het roze bloemen behang van studio Pip en daarbij warme bordeaux kleurige gordijnen. Ze slaapt nog heerlijk in haar Minnen meegroei bed van IKEA dat ze kreeg toen we naar Oostenrijk verhuisde. Op de vloer ligt over de gehele verdieping een grind vloer en die zou ik dol graag vervangen. Aangezien wij het hele jaar door op sokken of liever nog op blote voeten lopen in huis slijten de sokken enorm van deze vloer. Tevens is deze ondergrond niet echt prettig om eens lekker op de grond te spelen met Playmobile of ander speelgoed. Echter als ik haar vraag of ze iets wil veranderen aan haar kamer dan hoeft dit niet zo nodig. Ze wil al helemaal geen afscheid nemen van haar Minnen bed dat zo vertrouwd kraakt en piept als ze zich omdraait in bed. Het is dus meer iets van mij, die behoefte om haar kamer te veranderen. Ik zal dus mijn ideeën bewaren voor als zij er zelf ook aan toe is. Tot die tijd deel ik mijn inspiratie met jullie en blijf ik heerlijk op Pinterest pinnen.

Deze kinderkamer moet een lichte kamer zijn met wit en hout als basis en accent kleur turkoois. Op één muur komt het super leuke knopen behang van Studio Ditte . Op de vloer wil ik graag mooie witte houten planken om haar de mogelijkheid te geven om lekker op de grond te zitten zonder dat ze haar benen bezeerd. en voor de ramen lichte gordijnen. Mijn twee favoriete winkels de HEMA en IKEA hebben nu echt super leuke spullen in het assortiment om het nog leuker aan te kleden. Misschien kan ik haar uiteindelijk toch inspireren als ze deze collage en spullen ziet.