Bureauspullen #whiteDe laatste 3 jaar zijn voor mij en mijn als gezin echte tropen jaren geweest. Veel zorgen, stress en toch gewoon maar door gaan om te overleven. Nu merk ik dat dit bij mij echt niet meer gaat. De energie is op en ik kan mezelf niet meer opladen. Ik de kleinste dingen en ben ik al moe voordat de werkweek goed en wel moet beginnen. Dit gaat niet meer zo en ik heb me misselijk van de spanning en pijn in mijn maag ziek gemeld bij mijn werkgever. Dit is het beste voor mezelf, maar het voelt toch als falen.

Ben nu een kleine week thuis en ik probeer langzaam aan orde te scheppen in mijn hoofd. Dit is niet eenvoudig en soms ben ik ’s middags hierdoor zo moe dat ik gewoon een paar uurtjes moet gaan slapen. Ik probeer weer in contact te komen met mijn gevoel, eventjes stil te staan en te genieten van de kleine mooie momentjes.

Ik heb sterk de behoefte aan tijd voor mezelf om dingen te doen die mij blij maken. Niet uitsluitend de dagelijkse sleur van werk, boodschappen doen, schoonmaken, kinderen halen en brengen en al dat soort dingen. Meer met mezelf in contact komen en juist ook voor mezelf op komen. Wat wil ik doen en waar wordt ik blij en gelukkig van. Het wordt een spannende reis en ik weet niet waar dit me heen zal leiden. Ik zal jullie in ieder geval op de hoogte houden.