Snor festival bij De Lievelinge

Afgelopen zondag was het echt heerlijk nazomers weer. De zon scheen en er stond een fris briesje. Tijd om eens lekker met mijn meiden op pad te gaan. We zijn naar het Snor festival geweest ter ere van de lancering  van de nieuwste boeken van Uitgeverij SNOR.

Nee, dit was geen saaie bedoening in een boekenwinkel of bijzonder historisch pand. Deze lancering was een waar festival op kampeerterrein de Lievelinge, waar de bezoekers heerlijk konden genieten van natuurlijk de prachtige boeken van uitgeverij SNOR. Maar ook super leuke producten van Yvestown marketDaarnaast kon je ook nog eens een heleboel verschillende workshops volgen. Zoals flockdrukken, leren illustreren, flipboekje maken, en Dag!Boek en nog veel meer. Dit alles werd omgeven door kleurrijke bloemen, een gezellige sfeer en ook nog eens lekker eten en drinken.

Snor festivalRond twee uur kwamen we aan. Het terrein stond al vol met auto’s en we konden nog net een plaatsje bemachtigen. De vrolijke geluiden en heerlijke BBQ geur maakte ons erg nieuwsgierig. Bij de kassa snel onze workshop kaartjes kopen en daarna lekker het terrein ontdekken. Eerst even lekker kijken en later natuurlijk zelf meedoen met de acrobaten van Circus SNOR. Daarna rondneuzen bij Yvestown fair en natuurlijk heerlijk rondzweven in de draaimolen. Het was er echt super gezellig en we vonden het dan ook erg moeilijk om een keuze te maken uit alle workshops. Uiteindelijk hebben we gekozen voor Dag!Boek maken.

Lekker creatief met verf, inkt, papier en schaar. Ze hadden echt aan alles gedacht. Oude typemachine’s waarop je een verhaaltje kon typen voor in je dagboek, mooie plaatjes uit tijdschriften. En zelfs oude boeken waar je gewoon uit mocht knippen, super veel stempels en soorten tape. Je mocht echt alles gebruiken. Wat een genot! Hier waren we dan ook uren zoet.

Pas toen onze magen ons vertelden dat ze zin hadden in een hapje en een drankje, konden we ons losscheuren van deze plek en wandelden we weer naar het begin terug. Op het terras zijn we neergestreken voor een hapje en een drankje. Daarna was het jammer genoeg tijd om weer op huis aan te gaan. Maar wat hebben we genoten. Volgend jaar zijn wij zeker weer van de partij!

Wil je nog wat meer proeven van de sfeer ? Bekijk dan Snorfestival de movie gemaakt door Contramotion