Denim blue, woonbeurs deel 2

Een van de terugkomende trends die je op de woonbeurs terug zag was die van Denim blue. Bij de entree waren studenten van Artemis aanwezig die voor de bezoeker achter de naaimachine doken en van oude meegebrachte spijkerbroeken de leukste items maakte. Van kussens tot Ipad hoesje en leuke opbergzakjes. Als je geen oude spijkerbroek bij je had kon je er een uitzoeken uit de bak die vol zat met oude exemplaren. Aan het eind van de dag kon je het dan direct meenemen.

Denim-8Maar het denim blue zie je ook op veel andere manieren terug in het interieur. Denk bijvoorbeeld aan behang van Eijffinger, mooie stoffen stoffen, zelf gemaakte kussens van spijkerbroeken en andere accessoires voor in huis. Je kunt het als klein detail gebruiken, maar je kunt het ook helemaal doorvoeren tot elk detail en een hele kamer in het denim blauw doen. Combineer het met licht blond hout  en mooie warme wollige materialen en je hebt een heerlijke kamer om tijdens de komende winter op de bank te kruipen en een boek te lezen.

Als je op Pinterest kijkt kom je echt de leukste en mooiste dingen tegen die je zelf kunt maken met denim, maar als je niet zo handig bent dan kun je ze natuurlijk ook online shoppen. Op de  Etsy kun je de mooiste handgemaakte spullen shoppen.