Gespot op de woonbeurs 2014

Harvink Vandaag was ik op de Woonbeurs 2014 om te zien wat er op woongebied gaat gebeuren. Rond tien uur ben ik er en na een kopje koffie en een blik op de plattegrond ga ik op pad.

Ik loop gelijk de stand van Harvink op, een mooi Nederlandse meubelfabrikant uit mijn eigen stadje IJsselstein die samen met De Klare lijn uit Leiden een mooie collectie laat zien. De  bank en de kast trokken gelijk mijn aandacht en het handgemaakte kleed en de kussens zijn echt van deze tijd. Het kleed wordt met de hand vervaardigd en je kunt uit 15 verschillende stroken kiezen en op deze wijze je eigen kleed samenstellen. De vergrijsde kleuren zie je ook bij meerdere stand terug komen in de collectie zoals bij Gelderland met hun mooie plaids die ze hebben vertaald naar hun wanddecoratie. 

Ook de stand van Combitex vind ik erg leuk. Ze laten goed zien dat ze naast mooie materialen ook in staat zijn om met deze materialen mooie meubels te maken waarin de oude materialen goed tot hun recht komen. Het is dan ook niet voor niets dat ze een van de genomineerde is van beste stand van de beurs. Afgelopen zondag kon je dit ook goed zien in de eerste aflevering van het nieuwe TV programma van VT-Wonen ter ere van hun 50ste verjaardag. Mocht je deze gemist hebben dan kun je de 1e aflevering terugkijken op hun website.

Na een lange dag van foto’s maken, voelen en natuurlijk mensen ontmoeten ga ik moe maar voldaan weer naar huis met een tas vol inspiratie en een camera met foto’s. In de loop van deze week zal ik nog wat meer laten zien, maar wil je nog meer zien van de woonbeurs kijk dan eens naar hun vrolijke promotiefilmpje