Oker geel in huis

Durf jij het aan? En ga jij voor oker geel? Deze kleur is namelijk een van dé trendkleuren voor 2015. Met de komst van het koudere herfstweer met regen en wind hebben we steeds meer behoefte aan warmte in huis. Mooie natuurlijke materialen in warme aardetinten die het huis behaaglijk  en knus maken. Kies bijvoorbeeld voor enkele gele items voor een rustig geheel of durf jij een muur te schilderen in deze warme kleur. Beide opties geven een prachtig effect én zorgen voor een verandering in je huis.

oker geel

OKER GELE WOONACCESSOIRES

Geel is opvallend en niet voor elk interieur geschikt. Wil je toch geel toevoegen aan je interieur start dan met gele woonaccessoires om te bekijken of de kleur iets voor jou en je interieur is. Ook kun je kiezen voor de lichtere of juist grijsde versie van geel waardoor deze minder dominant is. Ben je blij met het resultaat? Voeg dan langzaam meer gele items toe aan de ruimte of ga voor de kleur op je muur. Om je op gang te helpen vind je op Pinterest mijn Colour Yellow bord en hieronder vind je mijn favorieten accesoires. Voor welk product ga jij?