Flavourites live 2014

_MG_2159

Net als afgelopen jaren ben ik ook dit jaar weer samen met mijn vriendin Annemarie van Studio AnnemA naar Flavourites live geweest. Een super leuke dag samen waarbij we beide inspiratie opdoen en ook heerlijk rondkijken, kletsen en altijd weer met een nieuwe aanwinst naar huis gaan.

We beginnen de dag goed met een heerlijke kop koffie in het restaurant voordat we lekker gaan rondneuzen. Even warm worden en op de plattegrond kijken waar we naar toe willen. Natuurlijk staat de Photoboth weer op ons wensenlijstje en het Papieratelier van Monique van der Vlist, artdirector van 101Woonideeën willen we ook bekijken. Doordat we nu voor het derde jaar komen is het ook leuk om oude bekende webshops te zien en gezellig een praatje te maken met de eigenaren. Ook zijn er nog genoeg nieuwe webshops om te ontdekken.

Flavouriteslive

Als je goed kijkt kun je me zelfs hierboven op de foto ontdekken. Ik heb een bordeaux rood shirt aan en mijn vertrouwde gele Gabs tas kun je ook nog net zien.

1|2|3|4|5|6|7|8|9|10|11|12

Rond vijf uur gaan we naar huis. Ik helemaal blij met mijn aankopen. De super leuke diamanten van Piece of make, een handig cluths voor mijn telefoon en geld van Bybar en de houten verenhanger van de krantenkapper.

Aan het eind van bovenstaande filmpje zie je nog net dat we samen de VW fotobus in stappen en als resultaat….

Flavouriteslive