Impressie Dutch design week

Sorry! Ik had nog steeds niet verteld over Dutch design week maar ik merk dat ik het  soms best lastig vind om alle ballen hoog te houden nu ik langzaam aan aan het herstellen ben van een burn-out. Het gaat soms goed en andere keren zit het even tegen. Vorige week was het een week van vallen en opstaan, maar hier dan toch eindelijk mijn korte verslagje.

Die dag begon helaas met een file op de A2 doordat er een vrachtwagen gekanteld was. Dit leverde helaas een vertraging van een klein uurtje op, maar dat mocht de pret niet drukken. Na die file had ik trek in een kop koffie (en wat lekkers) dus eerst maar richting het DDW bloggerscafe. Dit is een super leuk initiatief van Lonneke van Bubblemint samen met Anki, Suus en Esther waarbij ze van Coffeelovers café en boekhandel van Piere alle ruimte kregen. Ze hadden het super leuk aangepakt. Naast een grote lange tafel en een wand met daarop de aanbevelingen van verschillende bloggers en bezoeker hadden ze ook vier inspiratietafel gemaakt met daarop de dingen die hun inspireren.

IMG_7816.JPG

Nadat ik mijn koffie met het laatste stukje worteltjescake op was kon ik van start. Als eerste wilde ik naar Area Strijp om daar te kijken bij het Klokgebouw, Ketelplein en natuurlijk niet vergeten het terrein van Piet Hein Eek. Het was weer super inspirerend en wat vliegt de tijd. Ik kom eigenlijk altijd tijd te kort om alles te zien. Hier een korte impressie van wat ik in Area Strijp ben tegen gekomen.

Het was weer een leuke, inspirerende dag en ik kwam dan ook moe, maar zeker voldaan thuis. Volgend jaar misschien toch maar meer dagen er naar toe gaan, want als ik de blogs lees van andere heb ik maar het puntje van de ijsberg gezien.