Binnenkijken bij: No home without you

De blog No home without you, van Kaisa Palomäki uit Helsinki is een typische Scandinavische blog waar ik zelf veel inspiratie opdoe. Vandaag gaan we binnenkijken in haar appartement in Helsinki, Finland.

No home without you

Een appartement met voornamelijk zwart/wit en hout dat voor de warme accenten zorgt. Het appartement is niet groot, maar door slim gebruik te maken van de ruimte en genoeg ruimte leeg te laten voelt het toch ruim aan. Doordat de vloer overal hetzelfde is en alle ruimtes met elkaar in verbinding staan lijkt het appartement veel ruimer. Ook door voornamelijk wit te gebruiken als basis met daarbij soms zwart en hier en daar kleine kleuraccenten blijft het een rustig geheel.

De verschillende soorten kleden, plaids en kussens die in de woonkamer terug te vinden zijn vindt ik erg mooi. Heerlijk om op zo’n bank te kruipen met een dampende mok thee en een goed boek. Ook de eettafel is sfeervol gedekt. Klaar voor een gezellige avond samen met vrienden. Nou, ik laat je genieten en ik wens jullie een goed weekend.

Tot ziens!

Bron: No home without you