8x de kleur koper in huis

ff4333e1cd50ac970b7eb6e8bf0a321d

De kleur koper zie je steeds meer terug komen dit jaar. Het is een mooie warme kleur die ik zelf ook in mijn interieur zou willen toepassen. Persoonlijk spreekt de kleur Copper Orange meer aan dan de Pantone kleur van het jaar 2015 ‘Marsala’. Maar wie weet kijk ik daar over een week weer anders tegenaan. Smaken veranderen, trends wennen en waaien soms zelfs zonder succes over.

Hieronder tips van hoe je de trendkleur koper in huis kunt terug laten komen:

Zelf ben ik meer van de kleine subtiele details toevoegen zoals de kopere kledinghangers of mooie accessoires bij elkaar gegroepeerd, maar de vijf kopere lampen boven de eettafel komen wel prachtig tot hun recht tegen de donkere muur. Het geeft meteen een warme behaaglijke sfeer in huis. Welke kleur heb jij in huis? Ga je voor zwart/wit of misschien toch voor pasteltinten?