Dagboek 2015

Als ik terug denk aan hoe het was vroeger dan komen er herinneringen langzaam boven drijven. Beelden van bepaalde gebeurtenissen gevolgd door de bijbehorende gevoelens en emoties en soms zelfs een bijbehorende geur voeren je even helemaal terug naar een andere tijd. Toch vind ik het lastig om te vertellen hoe oud ik was bij bepaalde gebeurtenis en helemaal als het langer geleden is.

Dagboek

Onder de kerstboom lag er dit jaar voor mij een dagboek voor 5 jaar. Niet een gewoon dagboek maar eentje waar 365 vragen in staat die je elk jaar gaat beantwoorden. Door ieder jaar op dezelfde dag dezelfde vraag te beantwoorden krijg je na 5 jaar een heel leuk en persoonlijk document. Je ontdekt op deze manier of je antwoorden in de loop van de tijd veranderen en welke misschien wel hetzelfde blijven.

Ben erg benieuwd wat voor vragen ik ga krijgen en lukt het me om dit vijf jaar lang vol te houden. Ik zal iedere week één van de vragen van de afgelopen met jullie delen. Ik heb er erg veel zin in…..