Dagboek: wat staat er op het menu?

Op woensdag staat er in huize Dorsman altijd iets makkelijks op het menu, aangezien we aan het eind van de dag een druk schema hebben. Tussen vijf en zeven hebben allebei de meiden hockey training, waardoor we altijd gesplitst avondeten.Vaak hebben we een pan soep maar vandaag kiest Fenne voor taco’s. Ze vindt het heerlijk om haar eigen taco samen te stellen en het leukste is dat je met je handen mag eten. Het loopt vandaag echter anders door het slechte weer. Rond drie uur krijgen we de melding dat de veldtrainingen allemaal worden afgelast. Echt jammer vinden we het dit keer niet. Eventjes niet kou kleumen langs de lijn en geen stress maar tijd voor samen spelletjes spelen met opa en oma.

IMG_8442.JPG

Wat staat er bij ons op tafel als we taco’s eten? Heel veel bakjes zodat iedereen zelf kan kiezen. We hebben dit keer de taco bootjes want die zijn net iets makkelijk bij het eten. Verder staat er op tafel sla, tomaat, wortel julienne, paprika, geraspte belegen kaas, mais en natuurlijk gekruid gehakt. En als de taco’s op zijn maken we gewoon een kleine ‘salade’ op het bord. Echt smullen! Wat staat er bij jullie op het menu?