Dagboek: wat staat er op je verlanglijstje?

Verlanglijstje

 

Als ik deze vraag lees moet ik meteen aan mijn verjaardag denken. Ik heb nog helemaal niets op mijn verlanglijstje staan…

Dit is dan ook het eerste jaar waarin ik nog niet met mijn aankomende verjaardag bezig ben, terwijl hij toch met rappen schreden dichterbij komt. Dit is nieuw voor me en ik vraag me dan ook af waardoor dit komt, maar daar kan ik niet echt mijn vinger op leggen. Ik besef dat ik dit jaar gewoon geen zin heb om mijn verjaardag te vieren. Misschien vier ik het dit jaar gewoon in het voorjaar, als we lekker buiten kunnen zitten. Is weer eens wat anders en dat spreekt me wel aan. Maar ondanks dat ik mijn verjaardag deze maand niet vier moet ik toch iets opschrijven in mijn dagboek. Dus na wat nadenken kom ik op de volgende dingen:

  • Abonnement op FLOW; Een prachtig tijdschrift die ik tot nu toe elke keer in de winkel koop
  • Cadeaubon Rituals zodat ik lekker douchespul mee op skivakantie kan nemen
  • Mooie grote doos met kleurpotloden
  • Weekend weg naar Stockholm of Kopenhagen