Help, werkplek chaos!

Als ik nu naar ons eigen bureau in de woonkamer kijk dan zie ik één grote chaos. Hoe komt het toch dat het hier zo’n chaos is? Heel frustrerend maar aan de andere kant ook wel weer logisch. We maken met 4 personen gebruik van het bureau, dus vindt je er de administratie, interieur schetsen van mij, folders, brieven van school en nog heleboel andere papieren. Het resultaat is dat na verloop van tijd Ik mijn spullen niet terug kan vinden en echt lekker werkt het niet. Hoog tijd voor verandering dus. Er moet meer opbergruimte komen zodat we allemaal onze spullen kwijt kunnen en het niet op het bureau rondslingert.

IMG_8431.JPGEerst maak ik een moodbord en kijk op Pinterest welke oplossingen me aanspreken. Ik kies voornamelijk voor zwart/wit met hout en hier en daar een kleur accent. Dit past prima bij onze woonkamer en brengt rust in mijn hoofd. Daarna ga ik schetsen om te zien hoe we tot het beste resultaat kunnen komen. Waar wil ik planken en welke kasten of andere opbergers kan ik toevoegen. Er moet in vedergeval een kadeblok komen en ook die mooie Flip klok van Karlsson, hier ben ik al jaren verliefd op net als de Uten silo II van Vitra. Deze twee staan hoog op mijn wensenlijstje voor in huis. Hoe ziet jullie werkplek eruit en wat is jullie favoriete opbergen?