Dagboek: waar kijk jij naar uit?

IMG_8417.JPG
Als ik de meiden naar school heb gebracht kruip ik op de bank met een heerlijk kopje koffie. Vandaag was de vraag in mijn dag boek: ‘Waar kijk jij naar uit?’

Ja, waar kijk ik naar uit? Ik hoop dat we nog een echte winter krijgen. Ik vind het fijn dat de afgelopen dagen kouder zijn. De handschoenen gaan weer aan en  ’s morgens moet ik zelfs krabben voordat ik naar kantoor ga. De kou vind ik niet zo erg, daar kan je je op kleden. Het liefst heb ik zelfs nog een lekker dik pak sneeuw. Natuurlijk is heel Nederland ontregelt door een sneeuwbui, maar ook dat hoort er een beetje bij. Ik kijk dan ook echt uit naar onze skivakantie dit jaar. Heerlijk vind ik het, de knisperende sneeuw onder je schoenen, het prachtig winter landschap en natuurlijk de apfelstrudel bij de koffie. Maar ook gezellig samen lunchen op de berg en later doen we een drankje bij Gerard om weer op te warmen. Na een dag op de berg is het heerlijk om fris gedoucht bij elkaar om de tafel om een spel doen. Voor ons alle vier een vakantie waar we allemaal erg naar uit kijken.