Dagboek: welk parfum draag je?

IMG_8698.JPGEerlijk gezegd zo iemand iedere ochtend uitgebreid haar toilet maakt. Ik moet eerlijk toegeven dat me me soms overkomt dat ik in de auto zit en bemerk dat ik niet eens mascara op heb gedaan. Zit ik daar met een blote billen gezicht op weg naar kantoor. Om die reden heb ik dan ook altijd een oogpotlood, mascara en lippenstift in mijn tas zitten. Ook op parfum gebied ben ik geen groot gebruiker. Tot twee jaar terug stonden er drie flesjes parfum in mijn kast uit de tijd dat ik twintig was. Frisse geuren die eigenlijk niet meer bij mij passen, maar die ik niet weg wil doen. Een nieuw parfum uitzoeken kwam er ook niet echt van tot ik de reclame van ‘Si’ van Giorgio Armani zag.Het filmpje trof me diep in mijn ziel. Ik was direct verkocht en zetten ‘Si’ van Giorgio Armani op mijn verlanglijstje. Zonder hem ook maar 1x geroken te hebben. Dit kon toch niet anders dan heerlijk ruiken!

We zijn ondertussen alweer twee jaar later en mijn favoriete parfum is nu echt bijna op.  *Had ik je al verteld dat ik geen groot gebruiker van parfum ben? De vraag is dan ook. Is het nu tijd voor een nieuw parfum, of koop ik weer dezelfde? Gelukkig heb ik nog een bodempje en kan dus nog eventjes nadenken. Misschien val ik deze zomer geheel onverwachts voor een nieuwe geur.