vtwonen opent concept shops 

De eerste vtwonen concept shop bij Het Kabinet Bunnik is afgelopen maandag geopend! De andere twee shops worden op 21 maart geopend. De woonliefhebber kan in deze concept shops vtwonen beleven, volop inspiratie opdoen, sfeer proeven én natuurlijk shoppen.

Carlein Kieboom, hoofdredacteur vtwonen: “We zijn ontzettend trots dat er op drie plekken in Nederland winkels zijn met de look & feel van vtwonen, waar je inspiratie opdoet én de mooiste spullen – uit de collectie van vtwonen – voor je huis vindt. Van een bank tot een plaid, van een tafelkleed tot het vtwonen basis servies. Hier vind je alles om je huis aan te kleden en in te richten.”

Basic met een twist

In de vtwonen concept shops zijn woonaccessoires en meubels te vinden, maar ook inspiratie voor een mooi gedekte tafel of thuiswerkplek. Alles typisch vtwonen; basic met een twist in de 4 woonstijlen: pure basic, true romance, new classic en urban fun.

Locaties vtwonen conceptshops

  • Het Kabinet, Rumpsterweg 1-5, Bunnik, hetkabinet.nl De feestelijke opening vindt plaats op zondag 22 maart om 13.00 uur.
  • Woonboulevard Poortvliet XXL, Paasdijkweg 33, Poortvliet, woonboulevardpoortvliet.nl.
    Officiële opening op 2e Paasdag, maandag 6 april om 12.00 uur.