LIFEDSIGN IN HET KORT
Lifedsign is ooit begonnen als een interieur & inspiratie blog van Jasmin Hoffschlag. Na enkele jaren interieur bloggen wilde ik graag van mijn passie nu echt mijn werk maken. Na meerdere trainingen en opleidingen was het begin 2016 zover. Ik gooide het roer om en vestigde me als zelfstandig interieurontwerper. Een spannende stap, maar het voelt enorm goed om te doen.
Fijn comfortabel wonen is wat ik iedereen toewenst. Een huis is naar mijn idee een afspiegeling van wie er wonen, de avonturen die beleeft zijn, de passies en soms ook verdriet. De bewoners maken een huis uniek en het is prachtig om samen met elkaar een thuis te creëren waar ieder zich op zijn plek voelt.
TRENDS EN ONTWIKKELINGEN
Om op de hoogte te zijn van de trends en ontwikkelingen op interieurgebied volg ik regelmatig bijscholing cursussen en trainingen. Daarnaast bezoek ik beurzen, tentoonstellingen en musea’s. Maar inspiratie vindt ik op de meest onverwachte plekken. Het nieuws uit de krant, woon en mode tijdschriften maar ook een dagje een stad bezoeken geeft enorm veel visuele prikkels en inspiratie.