Werkwijze

WERKWIJZE LIFEDSIGN

Alles start met een persoonlijke kennismaking. Ik kom langs om samen met jullie de wensen en behoeften in kaart te brengen. Op deze manier leer ik jullie kennen en kunnen we een kijkje nemen in het huis of de ruimtes die jullie graag willen laten inrichten of restylen. Het doel is om van jullie huis een echt thuis te maken. Ik zorg er voor dat de ruimte zo goed mogelijk naar jullie wensen wordt ingericht en dat het een praktische, leefbare en sfeervolle ruimte wordt!

Naar aanleiding van het vrijblijvende intake gesprek wordt er een offerte op maat voor jullie gemaakt. In deze offerte staat gespecificeerd wat ik voor jullie gaan uitwerken en uiteraard de kosten zodat jullie een goed idee hebben van het proces. Wanneer de offerte naar jullie wens is, ga ik voor jullie aan de slag! Om inzicht te geven in de kosten vindt je hier een prijsindicatie en de diensten waarvoor je me kunt inschakelen.

Tijdens de presentatie van het projectplan zal ik het ontwerp toelichten.  Ik neem jullie mee door het plan en maak het concept visueel en inzichtelijk  door middel van moodboards, een kleur en materialenplan, diverse plattegrond tekeningen en andere aanvullingen. Na de presentatie blijft een kopie van het projectplan bij jullie, zodat er nog rustig doorgelezen kan worden.

De ontwerppresentatie is het start van jullie interieur project. Jullie zijn vrij om te beslissen wat er vervolgens met het plan gaat gebeuren. Natuurlijk begeleidt ik jullie hierbij graag en ondersteun waar nodig. Dit kan zijn bij advies over aankopen, maar ook in de vorm van projectbegeleiding tijdens de uitvoering.

Toch nog vragen of heb je interesse in een vrijblijvende intake?
Neem dan gerust contact met me op!